BRZINA KUMOVALA NESREĆI

Novi detalji sudara autobusa i automobila kod Tara: Ozlijeđeno 14 osoba, među kojima osam maloljetnika

| Autor: Petra Stefanović
(Foto Parentium.com)

(Foto Parentium.com)


Sudar autobusa i automobila, koji se dogodio u subotu oko 22 sata na cesti D-75 nedaleko Tara, srećom prošao je bez težih posljedica. 

Kako je Glas Istre već pisao, nesreća se dogodila kad je  32-godišnji vozač automobila, krećući se u smjeru Tara, zbog neprilagođene brzine u zavoju izgubio kontrolu nad vozilom i prešao u suprotni kolnički trak u kojem je trenutku udario u autobus poljskih registarskih oznaka kojim je upravljao 58-godišnjak. Automobil je uslijed sudara odbačen na travnatu površinu, a autobus je sletio s ceste i udario u metalnu zaštitnu ogradu.

U nesreći su lakše tjelesne ozljede zadobili vozači te dvanaestoro putnika iz autobusa, od kojih je osmero maloljetnika, te su svi poljski državljani, a cesta je za vrijeme obavljanja očevida, od 22.35 do 23.53 sati, bila zatvorena za promet.

Više informacija o stanju ozlijeđenih saznajemo od Alena Pačića, službenika za odnose s javnošću Policijske uprave istarske.

- Ozlijeđeni sudionici nesreće prebačeni su u pulsku i riječku bolnicu, te nedugo nakon i otpušteni obzirom da nisu utvrđene teške tjelesne ozljede, kaže Pačić, a to nam je potvrdila i ravnateljica pulske bolnice Irena Hrstić.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater