teška prometna nesreća

Zatvoren dio A1, auto se prevrnuo na krov. Poginuo otac, majka i djeca u bolnici

| Autor: Glas Istre
(Snimio Ivo Cagalj / Pixsell)

(Snimio Ivo Cagalj / Pixsell)


Kako prenosi portal index.hr, dvije teške prometne nesreće dogodile su se kod Splita i Makarske.

Policija je izvijestila da se u 14:20 sati na autocesti A1 dogodila nesreća i da se automobil prevrnuo na krov. "Od 14:30 sati cesta je zatvorena za promet. Na mjesto događaja su upućene sve žurne službe, vatrogasci, policija i hitna medicinska pomoć", objavila je policija.

Policija je naknadno objavila da je u nesreći poginula jedna osoba. "Utvrđeno je da su se u vozilu nalazile četiri osobe. Jedna osoba je smrtno stradala, a tri osobe se prevoze u bolnicu na pružanje liječničke pomoći. A1 je zatvorena od Dugopolja do Biskog u smjeru Dubrovnika. Očevidom na mjestu događaja rukovodit će zamjenica ODO Split", objavila je policija.

Poginuo otac, majka i djeca u bolnici

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija, u nesreći je poginuo muškarac, a dvoje djece i majka su prevezeni u bolnicu. Svi su u obradi i pri svijesti. 

"Na Objedinjeni hitni bolnički prijem KBC-a zaprimljene su tri stradale osobe iz prometne nesreće. 48-godišnja hrvatska državljanka je zadobila ozljede više organskih sustava. Radi se o teškim tjelesnim ozljedama, ali u ovom trenutku pacijentica je izvan životne opasnosti.

Na bolničko liječenje dovedene su i dvije maloljetne osobe od 12 i 15 godina, koje su također izvan životne opasnosti, ali će s lakšim ozljedama biti zadržane na liječenju u KBC-u", rekli su iz bolnice.

Policija je izvijestila o još jednoj nesreći s poginulom osobom.

"U 14:30 sati na cesti D8, u mjestu Promajna, dogodila se prometna nesreća, slijetanje motocikla izvan kolnika. U prometnoj nesreći smrtno je stradao motociklist. Cesta je zatvorena za promet u oba smjera. U tijeku je očevid", objavila je policija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter