INCIDENT KOJI JE ŠOKIRAO PULU

Uhićeni svi mladići koji se dovode u vezu sa slučajem  vršnjačkog nasilja u Puli: Ispitani su u prisustvu roditelja i odvjetnika

| Autor: Marina Vukšić
Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)

Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)


Policijska uprava istarska danas poslijepodne potvrdila je da su uhićeni svi mladići koji se dovode u vezu sa slučajem  vršnjačkog nasilja nad jednim maloljetnim pulskim srednjoškolcem, koje se dogodilo prije nekoliko dana, a javnost je za njega saznala nakon što su se u srijedu na društvenim mrežama i nekim  portalima pojavile video snimke ovog incidenta, koji se dogodio usred bijela dana u samom centru Pule, iznad Giardina.

Kako doznajemo, neki od osumnjičenih uhićeni su još u srijedu, a ostali danas tijekom dana, te su svi prepraćeni u sjedište Policijske uprave istarske u Puli gdje ih policajci ispituju u prisustvu roditelja i branitelja. 

Doznajemo da je osumnjičenih između pet i deset, te da će više njih biti prijavljeno za više kaznenih djela. Naime, uhićeni su i oni koji su šamarali nesretnog maloljetnika, kao i mladići koji su sve to promatrali, te mladić koji je nasilje snimao mobitelom. 

Kako doznajemo, incident koji je zabilježen na snimci, na kojoj se vidi da su dva mladića ošamarila žrtvu, nije jedini koji se dogodio toga dana, no za drugi incident ne postoji video snimka. Naime, ista grupa išamarala je i mladića koji je prijatelj žrtve incidenta koji je zabilježen na video snimci.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter