DJEVOJKA JE STRAHOVALA ZA SVOJ ŽIVOT

Porečan godinu dana uhodio, zvao i slao poruke bivšoj djevojci. Sve je kulminiralo prijetnjama

| Autor: Glas Istre
Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)

Ilustracija (Arhiva Glasa Istre)


Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je 5. srpnja 2023., provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja 25-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protiv osobne slobode nametljivim ponašanjem.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičeni 25-godišnjak od lipnja 2022. godine do lipnja 2023. godine, na području Poreča, svakodnevno pozivima s raznih brojeva mobitela te porukama s raznih e-mail adresa i profila koje je otvarao na društvenim mrežama, uznemiravao i uhodio svoju bivšu 24-godišnju djevojku uz razne prijetnje da će nauditi drugima i sebi.

Osnovano se sumnja i da je osobnim automobilom dolazio na adresu njenog stanovanja i kontaktirao njoj bliske osobe što je kod nje izazvalo tjeskobu i strah za njezin život i živote njezinih bližnjih.

Županijski sud u Puli-Pola je 6. srpnja 2023., prihvatio prijedlog ovog državnog odvjetništva i osumnjičeniku odredio istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na žrtvu i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter