strašno

Nepoznata osoba ušla u gimnaziju i prijetila nožem

| Autor: Glas Istre
Klasična gimnazija u Zagrebu (foto: Cropix)

Klasična gimnazija u Zagrebu (foto: Cropix)


U zgradu zagrebačke Klasične gimnazije danas je u popodnevnim satima za početka nultog sata druge smjene u razred u kojem se bili učenici i nastavnik upala nepoznata osoba naoružana, prema prvim informacijama, nožem. Policija je odmah stigla na mjesto događaja i još uvijek odrađuje razgovore s učenicima, prenosi Večernji list

- Reagirali smo promptno i brzo. Nitko nije ozlijeđen, a sada je sve na policiji da ustanovi o kome se radi. Nisam bila prisutna, ali prema saznanjima bilo je prijetnji, a nepoznata osoba u zgradu je ušla nakon početka nultog sata - poručila je ravnateljica zagrebačke Klasične gimnazije. Kako je napomenula ono što je sigurno da osoba koja je upala u školu u tijeku smjene učenika XVI. gimnazije koji su nastavu imali ujutro i učenika Klasične gimnazije koji nastavu imaju sada popodne nije učenik niti jedna od navedenih škola.

- Sada pokušavamo pomoći učenicima koji su uznemireni događajem - kazala je ravnateljica poručivši da učenici ostaju na nastavi. Događaj je potvrdila i ravnateljica XVI. gimnazije kazavši kako su učenici te gimnazije završili s nastavom i nisu svjedočili događaju.

- Jedino što sam čula je da je netko izvana došao nožem i da su dva policajca trčala na drugi kat - kazali su iz XVI gimnazije.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter