vrhunski tenis i glazba

Nakon Petra Graše, Prljavog kazališta i legendarnog Gianluce Vacchija na Umag Music Nights dolaze DJs From Mars, Dalmatino i pop pjevačica INNA

| Autor: Promo
(Foto: Promo)

(Foto: Promo)


Osim vrhunskog tenisa na Plava Laguna Croatia Openu Umag, svi koji ovih dana posjećuju Umag svake večeri nakon mečeva uživaju i u bogatom glazbenom programu Umag Music Nights. Prethodnih večeri na velikoj pozornici izmijenila su se tako velika imena domaće i regionalne glazbene scene, a spektakl slijedi i u sljedećim danima.

(Foto: Promo)(Foto: Promo)

Koncert povodom otvorenja održao je jedan od najpoznatijih hrvatskih pjevača i tekstopisaca Petar Grašo koji je svojim bezvremenskim hitovima zabavljao sve uzraste koji su jednoglasno pjevali njegove pjesme.

(Foto: Promo)(Foto: Promo)

Sljedeću večer na pozornicu su stali šarmantni članovi istarskog cover benda Night Express čiji je repertoar uključivao obradu urbanih svjetskih pjesama. Iza njih je u ponedjeljak pjevala slovenska grupa Mambo Kings koja je rasplesala Umag. Potom je uslijedio nastup jednog od najdugovječnijih bendova naše rock scene, neponovljivog Prljavog kazališta. Jasenko Houra, Mladen Bodalec i ostali članovi benda priredili su pravi show izvodeći pjesme uz koje su odrastale generacije, a slušaju se i danas.

(Foto: Promo)(Foto: Promo)

U srijedu Umag Music Nights zapalio je planetarno popularni talijanski DJ Gianluca Vacchi, koji plesnima pokretima na svojim društvenim mrežama zabavlja čak 22 milijuna ljudi, izazvao je oduševljenje publike. Ovim nastupom punim zaraznih ritmova uspio je nadmašiti svoj nastup otprije pet godina kada je prvi puta nastupao na umaškoj pozornici u Dance Areni.

Nakon ovih sjajnih performansa u narednim danima slijedi ništa manje uzbudljiv program. Jedni od najvećih imena bootleg scene i među najtraženijim klupskim imenima na svijetu, talijanski duo DJs From Mars, na rasporedu su u četvrtak 25. srpnja. Surađivali su s DJ Tiëstom i Davidom Guettom, a publiku očekuju genijalni mashupovi koji su svojedobno uvršteni u prestižnu TOP 100 DJ listu DJ Maga koje će izvoditi s kartonskim kutijama na glavi po čemu su poznati široj javnosti.

(Foto: Promo)(Foto: Promo)

Pretposljednji dan na redu je grupa koja ruši rekorde po broju rasprodanih ulaznica na koncertima diljem Hrvatske – Dalmatino. Ovi veterani splitske scene odricanjem od trendovske suvremenosti stvorili su hitoidnu pjesmaricu stvorili su Dajem ti rič, Opet bura okriće, Dvi sestre blizanke, Ditelina s četiri lista, Cvit od kamena i ostale hit naslove koji se neprestano vrte na radio postajama.

Za finalnu večer Umag Music Nights spremaju se fantastični nastupi. Za početak će atmosferu zvukovima Reggaetona, Hip Hopa, Popa i Pop Housea zapaliti grupa Vida Loca koja redovito nastupa po Italiji, Formenteri i Malti. Zatim kreće nastup rumunjske pop pjevačice - INNA. Debitantski singl „Hot“ svrstao ju je na vrh Billboardove Hot Dance Airplay ljestvice, a ostalim hitovima zavrijedila je brojne nagrade i nominacije uključujući Balkan Music Awards, European Border Breakers Award i MTV Europe Music Awards.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter