Ovaj petak

Popularna predstava "Kako preživjeti punicu?" u Puli

| Autor: Glas Istre
(Foto: Teatar Naranča)

(Foto: Teatar Naranča)


U DKC-u (bivši Pionirnski dom), u petak, 25. listopada, s početkom u 20 sati održat će se predstava "Kako preživjeti punicu?".

- U životu skoro svakega muškega dojde momenat kada mora poj na vrata od punice i preživiti. Sreća i zadovoljstvo punice dobitak je na lotu i eurojackpotu skupa.
Ovo je predstava kako postati Ultimate Survivor punica, kako preživiti sve foze punica, kako izvući živu glavu iz nekih situacija koje svakodnevno da vas kraljica džungle, lavica kuće i dalje grli kako prvega dana. Da nikad ne zravna glavu i da vas cilega života od milja zove zete. Jer kada prvi puta reće vaše ime i slučajno doda uz njega – san pensala… Znajte da je tada srića finila!, stoji u opisu.

U predstavi igraju Majkl Mikolić, Mathilde Vukosavljević, Vlatka Rubil i Matilda Nikić. Autor teksta je Goran Mihovilović, a za režiju i adaptaciju zadužen je Majkl Mikolić. Scenografi su Valentina Ferlin-Živić, Veljko Skol i Majkl Mikolić, a kostimografkinja je Valentina Ferlin-Živić.

Ulaznice se mogu kupiti online putem službene stranice https://teatarnaranca.mojekarte.hr/hr/all.html, radnim danom od 10.00 do 12.00 sati u
uredu Teatar Naranča (DKC – bivši Pionirski dom), na dan predstave od 19:00 sati na blagajni i na Crodux i Petrol benzinskim postajama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter