David Shiner

Redatelj Cirque du Soleila nastupa u Parku Ribnjak

| Autor: Hina
(Snimio Josip Mišković)

(Snimio Josip Mišković)


David Shiner, redatelj Cirque du Soleila, dobitnik Tonyja i jedan od najvećih svjetskih klaunova nakon dvije godine ponovno dolazi u Zagreb, s autorskom predstavom "Komik Motion" koju će izvoditi na ljetnoj pozornici Teatra Exit u Parku Ribnjak, najavljeno je.

U koprodukciji Teatra Exit, Triko Cirkus Teatra i Ivana Đuričića, proslavljeni klaun koji je nasmijavao publiku u Parizu i na Broadwayu sa svojim će klaunovima nastupiti 18., 19., 26. i 27. srpnja na terasi Centra mladih Ribnjak. 

To neće biti i njegovo jedino gostovanje u Hrvatskoj - posjetit će i Splitsko ljeto (21. srpnja), Hvarske ljetne priredbe (22. srpnja), KULturno LJETO KKV u Sisku (23. srpnja) i Osječko ljeto kulture (25. srpnja), .

Kako se napominje u najavi, uz scene nastale klauniranjem u teškim vremenima, Shiner i njegovi klaunovi će izvoditi i one koje su ovog redatelja Cirque du Soleila vinule do zvijezda", ističe se. 

"Publika Teatra Exit imat će jedinstvenu priliku putovati kroz prostor i vrijeme od Ribnjaka do Broadwaya. Kroz ovu slapstick komediju gledatelji će se smijati tuđim pogreškama u svakodnevnim situacijama i prestati preozbiljno shvaćati svoje", dodaje se. 

Organizatori kažu kako su ovi klaunovi ipak za malo zreliju publiku "koja plaća račune, želi šefu reći da sjaši, ide na više ili manje uspješne dejtove i pojača glazbu u autu da ne čuje čudne zvukove motora jer je kraj mjeseca." 

"Nema jezične barijere, međusobne razlike su nebitne, jer svi dolazimo s istim ciljem: nasmijati se do suza", poručuju. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter