NOĆNI JAZZ KONCERT U VINOGRADU

"Jazz va brojdi" predstavio koncert Robert Mikuljan tria i pjevačice Ive Gortan

| Autor: Branko Biočić
(Snimio Branko Biočić)

(Snimio Branko Biočić)


Ovog petka u  predivnom ambijentu vinograda San Martino, u Svetom Martinu, održano je drugo izdanje "Jazza va brojdi".  Manifestacija je to Udruge Variart, Roberta Mikuljana i turističke zajednice Općine Sveta Nedelja uz podršku Općine Sveta Nedelja.

Brojna publika bila je očarana originalnom lokacijom te ambijentom samoga prostora. Swing, jazz, blues i brojne balade u fantastičnoj izvedbi Roberta Mikuljana na trubi, Alda Foška na klavijaturi i Rajka Ergića na bubnjevima uz fantastičan vokal Ive Gortan dokazali su da kvalitetan jazz itekako ima svoju publiku.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Posjetitelji su bili vrlo zadovoljni te su glazbenike nakon svake pjesme ili sola nagradili velikim aplauzom. Koncert je trajao punih dva sata te se bend vraćao na bis koji je publika ushićeno tražila. Posjetitelji su mogli uživati i u  vrhunskim vinima lokalnih vinara San Martino, Fuhtar, Kos i Prskalo. Nakon koncerta Robert Mikuljan je rekao

- Vrlo sam zadovoljan kako je večer protekla. Ugodna i opuštena atmosfera uz laganu rasvjetu, bale sijena i jastuke stvorila je idealno okruženje za izvođenje jazz glazbe. Bilo je gušt svirati i osjetiti povratnu informaciju publike. Također smo imali i foto point kroz kojeg je prošlo mnoštvo posjetitelja koji su mogli trenutno dobili svoju fotografiju. Nakon prošlogodišnjeg prvog izdanja "Jazza va brojdi" i oduševljene publike ove godine smo očekivali barem isto ako ne i više. Očekivanja su se i ostvarila.

(Snimio Branko Biočić)(Snimio Branko Biočić)

Bilo je tu dosta ljudi koji su došli iz cijele Istre, ali i stranaca. Kultura te stvaranje obrazovane publike je možemo reći osobna karta svakog mjesta i okoline. Osjećam da smo na dobrom putu te se radujem sljedećim izdanjima "Jazza va brojdi", rekao je organizator i višestruko nagrađivani labinski jazz trubač Robert Mikuljan koji je dva puta proglašen i najboljim jazz trubačem u Hrvatskoj.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter