malo rimsko kazalište

Thievery Corporation nastupaju u subotu u Puli

| Autor: Hina
Thievery Corporation

Thievery Corporation


Thievery Corporation, jedna od najunikatnijih pojava u svijetu elektroničke glazbe, nastupit će u Malom rimskom kazalištu u Puli u subotu, 20. srpnja, objavio je organizator koncerta agencija LAA.

Nakon koncerta na rasprodanom stadionu Šalata u Zagrebu, jedni od najpoznatijih producenata chill out, lounge i globalnih zvukova nastupit će u intimnom ozračju na otvorenom, a u prodaji je posljednjih 250 ulaznica za nastup u Puli. 

Thievery Corporation kroz svoj rad daje uvid u međunarodne glazbene stilove, a njihovu mješavinu raznih osobnosti, kultura, zvukova i utjecaja publika će doživjeti na intimnom nastupu u Malom rimskom kazalištu.

Gotovo tri desetljeća Thievery Corporation spaja globalne zvukove, od brazilskih, jamajkanskih, preko europskih i indijskih, dodajući im beatove i vokale. Ono što je počelo 90-ih u Washingtonu preraslo je u potpuno novi smjer elektroničke glazbe. 

Rob Garza i Eric Hilton ljubav prema brazilskoj glazbi, dubu i bossa novi povezali su kroz instrumentalnu plesnu glazbu zvukom između trip-hopa i acid jazza. Tako stvaraju prepoznatljivi zvučni potpis koji im je donio horde obožavatelja po svijetu.

Koncerti Thievery Corporationa su pravi performansi koji okupljaju članove benda i raspon vokalista iz različitih kultura čime je svaki nastup jedinstveno i multikulturalno iskustvo.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter