drugi javni izlazak u sedam mjeseci

Princeza Kate u nedjelju će prisustvovati muškom finalu Wimbledona

| Autor: Hina
(Foto: AP Photo/Ben Gurr)

(Foto: AP Photo/Ben Gurr)


Princeza Kate, koja se liječi od raka, prisustvovat će u nedjelju muškom finalu teniskog turnira u Wimbledonu, objavila je u subotu Kensingtonska palača, što je, čini se ohrabrujuć znak kada je posrijedi njezin oporavak.

Vrlo popularna princeza od Walesa (42) "prisustvovat će pojedinačnome muškom finalu Wimbledonskog prvenstva u nedjelju 14. srpnja", stoji u priopćenju za javnost Buckinghamske palače. 

Kate će uručiti trofej pobjedniku turnira, Srbinu Novaku Đokoviću ili Španjolcu Carlosu Alcarazu.

Njezin suprug William, nasljednik britanskog prijestolja, u nedjelju navečer u Berlinu će prisustvovati nogometnom finalu Eura između Engleske i Španjolske.

Dolazak princeze od Walesa na finale muškoga teniskog turnira u Wimbledonu njezin je drugi javni izlazak u gotovo sedam mjeseci.

Williamova supruga krajem ožujka je putem video zapisa objavila da je na preventivnoj kemoterapiji jer se liječi od raka.

Od Božića prošle godine Kate nije imala nijedan službeni angažman, no 15. lipnja prvi se put nakon operacije i liječenja pojavila u javnosti u povodu rođendanske parade za svojega svekra, kralja Karla. 

Poznato je da je Kate otprije vrlo angažirana u Teniskom savezu i redovita je posjetiteljica Wimbledona, zbog čega glasine o njezinu pojavljivanju na finalu turnira kruže već čitav tjedan.

Prošli je tjedan na društvenim mrežama odala počast škotskom igraču Andyju Murrayu.

"Nevjerojatna karijera u Wimbledonu bliži se kraju. Andy Murray, možete biti vrlo ponosni. Hvala vam u ime svih nas", napisala je u poruci potpisanoj jednostavno s "C" (Catherine).

 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter