crtice sa snimanja

Kate Hudson: Matthewa McConaugheyja sam mogla namirisati na kilometar

| Autor: Novi list
Iz filma

Iz filma


U novoj epizodi "Watch What Happens Live with Andy Cohen", glumica Kate Hudson progovorila je o glasinama koje se šire o tjelesnom mirisu njenog bivšeg kolege iz filma "Fool’s Gold", Matthewa McConaugheya.

"Je li ta stara urbana legenda istinita, da si prisilila Matthew McConaugheya da nosi dezodorans dok ste snimali Fool’s Gold?" upitao je voditelj Andy Cohen dok je čitao pitanje koje je poslao obožavatelj.

"Ne. On ne nosi dezodorans — i, usput, ni ja ne nosim," priznala je Hudson.

Međutim, priznala je da je mogla osjetiti glumca "s kilometra daleko", dodajući da su se "tako zbližili" tijekom snimanja.

Legenda je očito proizašla iz samog glumca, koji je u prošlom intervjuu za Playboy rekao da bi Hudson (s kojom je također glumio u filmu "How to Lose a Guy in 10 Days" iz 2003.) uvijek tražila od njega da koristi kamen soli, koji može pomoći u eliminaciji mirisa, a koji bi ona donosila na set. On nikada nije ispunio zahtjev.

No, sve je u redu, jer su oni isti. "Mi smo au naturels," rekla je Hudson uz smijeh.

Inače, McConaughey je poznat po tome što je protiv dezodoransa. U svom intervjuu za People titulu "Sexiest Man Alive" iz 2005. godine, otkrio je da u to vrijeme nije koristio proizvod za maskiranje mirisa već 20 godina jer bi muškarac trebao mirisati kao "muškarac."

Dodao je da žene u njegovom životu, uključujući majku, nisu imale pritužbi na njegov "prirodni miris" jer je to jedinstveno njegov.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter