rijetki uvidi

Jennifer Lopez objavila video sebe s Violet Affleck i glumicom Cassidey Fralin na stražnjem sjedalu

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Planetarno popularna zvijezda Jennifer Lopez pokazala je kako provodi kvalitetno vrijeme s Violet Affleck, 18-godišnjom kćeri Bena Afflecka.

Na svojim je društvenim mrežama podijelila kratki video, prikazujući kako se vozi tijekom sunčanog ljetnog dana. Na snimci, Lopez je na prednjem sjedalu automobila s otvorenim krovom – nosi vjenčani prsten i sunčane naočale – dok Violet i njezina prijateljica, glumica Cassidey Fralin, gledaju kroz prozor.

(Foto: Instagram screenshot)

Lopez je ukrasila snimku naljepnicom “Summertime” i pratila je pjesmom The Kid LAROI-a “Girls.”

"Lopez je izgledala vrlo sretno dok je kupovala s Benovom kćeri. Imala je veliki osmijeh na licu“, rekao je ekskluzivno izvor za People.

Affleck je otac troje djece, koje dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner, Violet, Seraphine i Samuela, dok je Lopez majka blizanaca Maxa i Emme, koje dijeli s bivšim suprugom Marcom Anthonyjem.

Podsjetimo, ovaj izlazak dolazi dok su Lopez i Affleck suočeni s glasinama o napetostima u svom braku posljednjih nekoliko mjeseci. Fanovi su primijetili da su Ben i Jennifer provodili sve više vremena odvojeno, a potom je izvor naveo da glumac želi prekinuti brak s pjevačicom.

"Nikad neće prestati voljeti jedno drugo, ali ona ga ne može kontrolirati, a on je ne može promijeniti. Nema šanse da je moglo potrajati“, rekao je tada izvor.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter