DRAG PARTY

Severina nakon velikog nastupa: "Dvadeset Očenaša, deset Zdravo Marija, i sutra na ispovijed.."

| Autor: M. Č.
(Foto: Instagram)

(Foto: Instagram)


Hrvatska pjevačica Severina Vučković zabavljala je publiku nastupivši kao gost iznenađenja na drag partyju, koji se održao u popularnom zagrebačkom klubu Boogaloo, a sada se o tom nastupu oglasila putem društvenih mreža.

Na svojem je Instagram profilu prvo objavila niz fotografija "iza pozornice".

"Dvadeset ‘Očenaša’, deset ‘Zdravo, Marija’, deset ‘Slava Ocu’ i sutra na ispovijed…", započela je u opisu.

"Hvala House of Flamingo, a posebno najvećoj zvijezdi, Jovanka Broztitutka, velikom kreatoru cijele večeri, čiji se nastup ne da opisati, to morate doživjeti…ovo je bio najbolji show kod nas, koji sam gledala…", dodala je.

Potom je objavila i videozapis samog nastupa.

"Čast mi je bila dijeliti večer s raznolikom i šarenom Hrvatskom u duginim bojama! Kad se neka država hoće osjećati velikom, ne da ne smije ugrožavati manjine i tretirati ih kao drugotne, nego dapače… treba prihvaćati sve različitosti, a većina treba štiti manjine i svima osigurati ista prava. Tek tada će(mo) biti dobro društvo", poručila je naposljetku.

U komentarima su slavnu pjevačicu podržali mnogi obožavatelji, kao i brojne kolegice, glazbenice poput Sajsi MC i Nike Turković. Jedan je komentator istaknuo i kako je "uvijek na pravoj strani povijesti”.

Podsjetimo, ovaj drag queer spektakl umjetničkog kolektiva House of Flamingo održan je u Zagrebu nakon tri godine. Na pozornici su se pojavila drag kraljice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, koja je široj publici poznata s Dore 2023., kada je nastupala s popularnim Letom 3.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Amphitheater
Pula: Amphitheater