FANOVI DILJEM SVIJETA

Mladen Grdović privatnim avionom otputovao u Dubai kod arapskog šeika, evo i zašto

| Autor: M. Č.
(Snimio: Vedran Karuza)

(Snimio: Vedran Karuza)


Hrvatski glazbenik Mladen Grdović vrlo je popularan na našim prostorima, no čini se da njegova glazba prelazi i puno veće granice. Jedan arapski šeik je, naime, toliki obožavatelj njegove glazbe da je poslao svoj privatni zrakoplov po pjevača, piše IN Magazin.

Riječ je o arapskom šeiku Kallishu, koji je za proslavu rođendana svog sina odlučio ugostiti Grdovića. Glazbenik je, kako prenosi IN Magazin, uživao u luksuznom VIP tretmanu, a imao je i vremena za obilazak Dubaija, dok će na velikoj proslavi zapjevati svoje brojne hitove.

"Evo, pozdrav IN magazinu. Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović, i evo, pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija", poručio je Grdović.

Inače, šeik je njegov veliki obožavatelj, što se vidi i iz činjenice da je glazbeniku ovo već četvrti put da na poziv putuje u Ujedinjene Arapske Emirate.

"Uvijek se u njegovom uredu u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli “Dalmatinac sam"", otkrio je Grdović, dodavši da i šeik ponekad zapjeva s njim.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Golden Gate of
Pula: Golden Gate of

Pula

Pula: Forum
Pula: Forum