PRUŽILA PODRŠKU SEVERINI

Maja Šuput komentirala slučaj: "Tužna sam, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Ovo je zločin"

Foto: Instagram

Foto: Instagram


Brojni nastavljaju javno iskazivati podršku pjevačici Severini Vučković, nakon štose dogodio novi preokret u obiteljskoj parnici s njenim bivšim partnerom, Milanom Popovićem, poduzetnikom iz Srbije, oko skrbništva nad sinom Aleksandrom.

Vrhovni sud  je ukinuo presudu Županijskog suda u Splitu, ocijenivši da je povrijeđen Zakon o parničnom postupku. Splitski je sud 2021. odredio zajedničko skrbništvo nad Aleksandrom, koji će uskoro napuniti 12 godina, a nakon ove presude Vrhovnog suda morat će se opet vratiti ocu.

Severina se nakon toga na Instagramu oglasila oko cijele situacije.

‘Znaš da ništa pogrešno nisi napravila. I ne vjeruješ da ti se to opet događa. I nisi kriva. Na svoje dijete nikada nisam glas podigla, a kamoli išta slično. Ne postoji ama baš nikakav razlog zbog kojeg dijete ne bi trebalo živjeti u svom domu u kojem se rodilo, sa mnom, svojom bakom, ljudima koje zna od rođenja’, napisala je.

Brojne poznate i nepoznate osobe pružile su joj podršku, a pridružila im se i Maja Šuput.

“Od jučer pokušavam napisati nešto smisleno. Ali mi ne ide. Svaka riječ koja mi padne na pamet je toliko ružna i puna gorčine. Od jučer sam tužna, s knedlom u grlu i nervozom u trbuhu. Na samu pomisao na ovu nepravdu.

I sama kao mama jednog sina osjećam sve što jedna mama može osjećati kad nema svoje dijete pored sebe.A dijete MORA biti sa mamom. Ovo je zločin. Nema blaže riječi. Podrška Severini’, poručila je putem Instagram Storyja.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter