JEDNA JE MAJKA

Severina objavila video s majkom, fanovi oduševljeni: "Koliko divna žena!"

| Autor: Novi list
(Foto: Instagram Screenshot)

(Foto: Instagram Screenshot)


Splitska pjevačica Severina Vučković uvijek je otvoreno govorila o tome kolika joj je podrška njezina majka, a sada je na Instagramu objavila dirljivi video s njom.

Severina i njezina mama Ana, koja ima 87 godina, zajedno su pozirale na snimanju za naslovnicu. U jednom trenutku u videu, Severina govori: ,,Jao mama, prvi put se zajedno slikamo za naslovnicu“.

,,Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali kaže da je vrijedilo“, našalila se Severina u opisu koji je napisala uz video.

Mnogi su obožavatelji ostali dirnuti ovom lijepom objavom i simpatičnim odnosom koji ima sa svojom majkom. ,,Koliko je divna ova žena! Od svih javnih ličnosti željela bih samo Seve da upoznam”, ,,Sva ljubav sveta u jednoj slici a u jednoj osobi a to je Mama. Svo zdravlje i veselost ovoj divnoj ženi kojoj godine samo krase njenu osobnost”, ,,Prelijepo, najvrjednije su fotografije sa najmilijima”, pisali su.

Dobar dio se komentara, pak, osvrnuo na to koliko dobro Severinina majka izgleda za svoje godine. ,,Jesam li dobro razumela da majka ima 87 godina?! Pa da li je moguće da ovako fino izgleda i da je tako vitalna! Divno! Neka je živa i zdrava sto godina”, ,,Wow za obje a posebni Wow za mamu! 87?”, ,,87? Wow, izgleda divno!“, bili su samo neki od komentara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter