TiDam-TiDaš

Ljetni tulum razmjene u unutrašnjem dvorištu Rojca

| Autor: Glas Istre
(Foto: Zelena Istra)

(Foto: Zelena Istra)


Herculanea Pula i Zelena Istra pozivaju građane na tulum razmjene bez novaca. Već tradicionalno TiDam-TiDaš tulum razmjene održat će se u četvrtak, 20. lipnja od 18 do 20 sati u unutrašnjem dvorištu Rojca.

"Ako imate viška odjeće, nakita, knjiga i volite druženje uz dobru glazbu, a uz to ste ekološki osviješteni tada je ovo je pravi događaj za vas! Na početku ljeta, vrijeme je za preslagivanje ormara - idealno za pronaći nove krpice, torbe ili dobre knjige. Također, ako volite "vintage" krpice, torbe ili dobre knjige na sajmu uvijek možete izabrati nešto zanimljivo.

(Foto: Zelena Istra)(Foto: Zelena Istra)

Događaji razmjene su vrlo slični buvljacima. Razlika je samo u tome što se odjeća razmjenjuje i što se ne naplaćuje! Ono što nama nije dobro nekome može biti savršeno i obrnuto! Razmjena nije direktna, već ostavljamo stvari koje poklanjamo, i izabiremo stvari koje nam trebaju iz cjelokupne ponude. Obilježje swap partija je i dobro druženje.

Zainteresirani građani se mogu prijaviti svoje sudjelovanje putem maila [email protected]

Na dan sajma sudionici donose predmete koje žele pokloniti i na info štandu ih zamjenjuju za bonove te iz cjelokupne ponude biraju predmete koje žele", stoji u pozivu Zelene Istre.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter