OVe subote

Lounge bar Vertigo najavljuje spektakularni Summer Party!

| Autor: Promo
Lounge bar Vertigo

Lounge bar Vertigo


Pridružite nam se u subotu, 27. srpnja, u 19 sati u Lounge baru Vertigo na nezaboravnom Summer Party događaju! Uz popularnu stranu i domaću glazbu te svjetski poznate hitove, ovo je savršena prilika da doživite ljetnu sezonu u velikom stilu.

Očekuje vas popularna strana i domaća glazba - Mr. Giuly DJ će puštati najpoznatije svjetske, ali i domaće hitove koji će probuditi ritam u vama.

Tu su i promotivne cijene pića - uživajte u pristupačnim cijenama alkoholnih pića i koktela tijekom cijelog događaja. Isprobajte osvježavajući pelin-tonik ili zasladite večer ako radije birate Maraschino Kiss, Mai Tai, ili pak neki drugi slatki ljetni koktel.

Također, sudjelujte u našim zabavnim nagradnim igrama i osvojite sjajne nagrade! Detalje o njima ćete saznati kad dođete na party, ali očekujte iznenađenja koja će dodatno začiniti večer.

Dress code je ljetni, ležeran i šaren. Ponesite osmijeh i dobru energiju!

Lounge bar Vertigo je mjesto gdje se ljeto osjeća na svakom koraku, pa ne propustite priliku da budete dio ove jedinstvene ljetne avanture. Pozovite prijatelje, rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i pripremite se za noć punu plesa, glazbe i nezaboravnih trenutaka.

Za rezervacije i dodatne informacije, posjetite Facebook stranicu Ribarska koliba, Instagram @vertigo_bar_pula, ili nas kontaktirajte direktno na broj telefona +385 91 600 1269. Družimo se od 19 sati do ponoći, a pronaći ćete nas na adresi Verudella 3!

 Vidimo se u Lounge baru Vertigo na Summer Party događaju koji će savršeno dopuniti vaše ljeto!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter