Pula ponovno postaje gurmanska oaza

Ovog petka počinje Food Truck Festival uz nastup Guns N' Roses tribute banda!

| Autor: Promo
(Promo)

(Promo)


Jedinstveni street food događaj koji spaja vrhunsku gastronomsku ponudu, atraktivno ambijentalno uređenje i bogat programski sadržaj ponovno stiže na pulsku Hidrobazu. Od 26. srpnja pa sve do sredine kolovoza u sklopu Ljeta na Hidrobazi posjetitelji će uživati u omiljenom festivalu na četiri kotača! 

(Promo)(Promo)

Ovog će ljeta na Hidrobazi gostovati Picnic Mingle&Fun - zadarska ekipa koja će svoju adresu ponovno privremeno zamijeniti onom pulskom i za sve gurmane pripremati neodoljiva street food jela. Meat&Eat truck posjetiteljima će prezentirati svoj mesni meni, dok će Capra Istrian Street food donijeti dašak tradicije prezentiran na moderan način.

Bezbroj varijacija vafli i palačinki nudit će Sweet House Di Mare, dok će craft sladoledi Pri suncu by Nina Šarić pružiti savršeno osvježenje od ljetnih vrućina! Na Thomas Henry trucku posluživat će se pića bazirana na renomiranim brendovima Thomas Henry tonika i Hendrick's gina koji su poznati po svojoj vrhunskoj kvaliteti i jedinstvenim aromama.

Osim u street food delicijama, posjetitelji će uživati u glazbenom programu, a sve počinje ovog petka uz Guns N’ Roses tribute band Sucker Train Blues iz Zagreba koji već 10 godina svira najveće hitove jednog od najvećih bendova u povijesti glazbe.

Bend čini pet glazbenika koji garantiraju odličnu svirku, vrhunsku energiju, dobar provod i povratak u neprežaljene osamdesete. U subotu će nastupati Obrazovni program - bend čije će izvedbe publiku provesti kroz najveće glazbene hitove ex-yu scene.  

(Promo)(Promo)

Uz sve navedeno, na Hidrobazi će biti smješten i atraktivan Kids corner, zbog čega će ljetni dani biti ispunjeni igrom i zabavom. Klopa, cuga i mjuza na kotačima su spremne, a preostaje samo uputiti se na Food Truck Festival i uživati u ljetnim radostima.

Radno vrijeme festivala bit će od 11 h do 24 h od nedjelje do četvrtka, dok će se petkom i subotom uživati do 1 h. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan! 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter