HIDROBAZA

Food Truck Festival i ove će se godine dokotrljati u Pulu!

Foto: Promo

Foto: Promo


Ovog ljeta, jedinstvena gastro manifestacija ponovno stiže na pulsku Hidrobazu koja će se transformirati u pravu oazu opuštanja s mnoštvom uzbudljivih sadržaja. Festival se održava u sklopu Ljeta na Hidrobazi i počinje 26. srpnja, a trajat će do sredine kolovoza. Majstori kuhinje te slastica na pet lokacija pobrinut će se da svi uživaju u autorskim gastro specijalitetima. Osim toga, osvježavajući napitci pripremljeni prema originalnim recepturama bit će neizbježan dodatak u borbi protiv ljetnih vrućina, pružajući osvježenje u vrelim danima.

and1

Food truck festival ugostit će raznovrsne izvođače na pozornici, od live glazbe do DJ sessiona, a na Hidrobazi će biti smješten i atraktivan Kids corner, zbog čega će ljetni dani biti ispunjeni igrom i zabavom. Pulska morska oaza bit će preobražena u živopisnu piknik zonu, obasjanu ambijentalnom rasvjetom i ukrašenu dekorativnim elementima koji će stvoriti pravu festivalsku atmosferu.

and2

Pulsko izdanje Food Truck festivala održat će se prema već isprobanoj formuli - red izvrsne hrane, red pića, red glazbe i red zabave, koja garantira odličan ljetni provod!

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter