trgovina max mart

Kukuljanovo preplavljeno kupcima zbog nove trgovine

(Foto: MaxMart)

(Foto: MaxMart)


Kukuljanovo 450 aktualna je adresa o kojoj se priča jer tu se smjestio MaxMart koji je već na otvorenju privukao izuzetan broj posjetitelja. Da prati moderne ideje i prijedloge za napredak, ovaj prodajni centar pokazao je dizajnom prostora, mnogobrojnim asortimanom, modernim sustavom naplaćivanja i preglednosti šarolike ponude.

maxm1

Veliki popusti povodom otvorenja privukli su mnoge sugrađane koji su se okupili ispred poslovnice već prije otvorenja u 9 sati. Da bi svi posjetitelji mogli dobiti željene informacije o proizvodima pobrinuli su se educirani zaposlenici koji svojom uslugom i znanjem pridonose uspješnosti ovog prodajnog centra.

maxm6

„Cijene su baš spuštene do kraja, stiglo je puno ljudi. Sve unutra je baš krcato, ali puno je i zaposlenika. Mislim da im je baš živo danas!“, izjavila je posjetiteljica prilikom otvorenja.

Uz obilazak centra, točka okupljanja je bila ispred poslovnice gdje su svi posjetitelji mogli uživati u besplatnoj hrani i piću, uz glazbu uživo koja je podizala atmosferu. Sve generacije su na jednom mjestu zajedno uživale u izvrsnoj zabavi, a to je priča vrijedna prepričavanja.

maxm2

Ovaj hrvatski prodajni lanac zna da je povjerenje najvažnije, tako svojim kupcima konstantno osigurava izvrstan izbor proizvoda po odličnim cijenama.

MaxMart se prostire na 10 000 četvornih metara i svojom ponudom razveselit će sve profesionalce, amatere i  ljubitelje „uradi sam“ projekata. Nudi odličnu ponudu proizvoda za dom, od početnih renovacija, kućanskih uređaja pa do završnih detalja s odjela domaćinstva.

maxm4

Tako, u MaxMartu možete pronaći širok asortiman, od bijele tehnike, televizora, malih kućanskih aparata, keramike i sanitarija, laminata, vrata, rasvjete, elektro i vodomaterijala, alata, zaštitne opreme do vrtnih garnitura. 

maxm5

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter