ovu srijedu

Iskoristite veliko sniženje uz hranu, piće i glazbu, povodom otvorenja novouređenog MaxMarta na Kukuljanovu

| Autor: Glas Istre


Svi oni koji opremaju ili planiraju opremanje svog doma imaju se čemu radovati jer u srijedu, 5.6., s početkom u 9 sati, MaxMart otvara svoja vrata na adresi Kukuljanovo 450 (prostor dosadašnje Građe). Na velikom otvorenju ne manjka razloga za dolazak: odlični popusti, glazba uživo i besplatna hrana i piće za sve posjetitelje. Uz 20% ostvaruje se dodatnih 25% dobrodošlice.

Ovaj hrvatski prodajni lanac nudi prošireni asortiman, bilo da je riječ o bijeloj tehnici, televizorima, malim kućanskim aparatima, keramici i sanitarijama, laminatima, vratima, rasvjeti, elektro i vodo materijalima, alatima, zaštitnoj opremi ili vrtnim garniturama.  

Ovakav program je idealna prilika za uštedu svima koji planiraju bilo kakve preinake u svom domu jer obogaćeni asortiman nudi čak 70.000 proizvoda za dom. Balonima i prigodnoj zabavi uz glazbu uživo, veselit će se i najmlađi. Popusti se odnose na kompletan asortiman, osim građevinskih materijala. U četvrtak i petak, 7. i 8. lipnja, vrijedit će popust od 20 % + 15 %.

"S dugogodišnjim iskustvom osluškivali smo sve prijedloge i potrebe naših vjernih kupaca i vjerujemo da ova trgovina uspješno dokazuje sav trud koji smo uložili u njihovom ostvarenju. Dosada smo napravili kompletno preuređenje u poslovnici u Opuzenu, trenutno je na redu Rijeka, a uskoro planiramo i preuređenje treće poslovnice u Zadru", izjavili su iz uprave MaxMarta   

MaxMart je produkt obiteljske tvrtke koja je od 1954. godine jedan od vodećih prodajnih lanaca trgovina DIY tipa u Hrvatskoj. Rezultat je 70 godina napornog rada, predanosti i posvećenosti zadovoljstvu kupaca. 


Podijeli: Facebook Twiter