odgovor sdp-u

Reakcija IDS-a: "Neprihvatljiva su vrijeđanja i prijetnje članovima obitelji dužnosnika"

| Autor: Glas Istre
Rovinjski ugostitelj Gordan Jurić / Gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga

Rovinjski ugostitelj Gordan Jurić / Gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga


O sukobu između rovinjskog ugostitelja Gordana Jurića i rovinjskog gradonačelnika Marka Paliage izjasnio se danas SDP Rovinj.

U njihovom izvještaju, između ostalog, stoji "SDP Rovinj osuđuje svaki oblik nasilja, pa tako i navedeni čin pokušaja zastrašivanja i fizičkog uznemiravanja ugostitelja u njegovom vlastitom objektu. Smatramo to zadnjom kapi koja prelijeva čašu već odavno prepunu samovolje, nereda i nerada IDS-ove lokalne vlasti te tražimo ostavku gradonačelnika Marka Paliage na funkciju Gradonačelnika Grada Rovinj-Rovigno, prenose iz SDP-a Rovinj".

Njihovu provokaciju komentirao je IDS na svojoj službenoj Facebook stranici:

- Nastavno na događaj u Rovinju u kojem su sudjelovali gradonačelnik Rovinja Marko Paliaga i ugostitelj Goran Jurić, poručujemo kako IDS osuđuje svaki oblik nasilja, verbalnog i fizičkog.

Osobe koje obnašaju javnu dužnost imaju posebnu odgovornost u obavljanju svog posla i moraju imati najviši prag tolerancije na verbalne napade pojedinaca. Međutim, neprihvatljiva su vrijeđanja i prijetnje članovima obitelji dužnosnika u situacijama kada netko nije zadovoljan njihovim odlukama. U konkretnom slučaju činjenice će morati utvrditi policija.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter