ISTRA 1961

Saša Bjelanović: Prilikom dovođenja novih igrača gledamo potencijal

| Autor: Ivica Cerovac
(Foto: NK Istra 1961)

(Foto: NK Istra 1961)


Na Gradskom stadionu »Aldo Drosina« održana je konferencija za medije na kojoj su službeno predstavljeni Giorgi Gagua, Andres Ferro i Stephane Keller, trojica nogometaša rođenih 2001. godine koji su ovog ljeta pristigli u redove Istre 1961.

- Riječ je o igračima koje smo već neko vrijeme pratili. Gagua i Keller su stigli iz Alavesa tako da su bili tema i u prethodnim prijelaznim rokovima, a što se tiče Ferra, njega poznajem od ranije te sam ga prije dvije godine par puta pogledao uživo dok je igrao za mladu reprezentaciju Venezuele - rekao je Saša Bjelanović, sportski direktor Istre 1961. - Imali smo potrebu za dovođenjem igrača na određenim pozicijama i u skladu s time smo reagirali. Jako smo zadovoljni odrađenim poslom, jer u angažiranju novih igrača uvijek tražimo potencijal, a ovom prilikom to potvrđuje činjenica da su svi od reda mladi reprezentativci svojih zemalja koji će nam sigurno donijeti jednu novu energiju, snagu i kvalitetu te ćemo s njima biti još konkurentniji u ostvarenju naših ciljeva. Ove smo godine još više pomladili svoje redove i bit ćemo jedna od najmlađih momčadi u HNL-u. Treneru Tramezzaniju to ne predstavlja nikakav problem, štoviše u tome vidi dodatni motiv. On voli raditi s mladim igračima koji su angažirani te imaju jako dobar voljni moment i predanost prema radu, što daje jako dobru kombinaciju.

Dolaskom Ferra i Kellera popunjene su praznine na stoperskim pozicijama nastale odlaskom Majstorovića te zdravstvenim problemima s kojima su se suočili Koski i Ivanišević, no još uvijek vlada »propuh« na lijevom boku.

OPŠIRNIJE U TISKANOM I GLAS ISTRE PDF ONLINE IZDANJU

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter