TRAŽE SE KARIZMATIČNE LJEPOTICE

Prijave za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2020.: KOJA ĆE LJEPOTICA ZAMIJENITI KATARINU MAMIĆ?

| Autor: Zoran ANGELESKI


Traži se nasljednica 22-godišnje studentice novinarstva iz Ličko- senjske županije koja je Hrvatsku predstavljala prije mjesec dana u Londonu, gdje nije uspjela ući u 40 najljepših

U velikom finalu 28. izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, koji je 31. kolovoza prošle godine održan u Malom Lošinju, titulu najljepše Hrvatice ponijela je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva iz Ličko- senjske županije

Miss svijeta Toni-Ann Singh, jamajčansko-američka glumica

Tada je stručni žiri lentu druge pratilje dodijelio Ivi Mijolović, prve Mariji Rogić, a Miss fotogeničnosti Tei Pavičić. Aktualnoj missici krunu je prije četiri i pol mjeseca predala Miss Hrvatske 2018., Splićanka Ivana Mudnić Dujmina, koja je godiunu eranije, krajem 2018. predstavljala Hrvatsku u Kini. Ona je Katarini poželjela sreću na svjetskom izboru Miss World koji se održao prije mjesec dana u Londonu, a gdje je za Miss svijeta izabrana jamajčansko-američka glumica Toni-Ann Singh.

Katarina Marić nije uspjela ući u 40 najljepših, a na pozornici se pojavila u nacionalnoj haljini Zorana Aragovića koju je pronijela na glazbu iz opere "Ero s onoga svijeta".

Miss Hravtske za Miss svijeta, 9/2019, Mali Losxinj

Iza manifestacije 'Izbor za Miss Hrvatske za Miss svijeta' je 28 godina tradicije, iskustva i napretka. Tako je 28 djevojaka imalo čast predstavljati Republiku Hrvatsku na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu - Miss World. Djevojke su, osim tražene ljepote, bar nominalno, trebale imati karakter i karizmu, ali i pokazati svijetu svoje kvalitete, običaje i kulturu svoje zemlje.

Missica 2018. Splićanka Ivana Mudnić Dujmina predstavljala je Hrvatsku u Kini

Sada je, kažu organizatori, vrijeme da se pronađe novu Miss Hrvatske koja će naslijediti Katarinu Mamić. Pritom se na prijavu pozivaju 'sve djevojke koje žele postati dio lijepe priče, ostaviti svoj trag, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikad nisu bile'.

Kandidatkinje za prošlogodišnju Miss Hrvatske (Boris MATAKOVIĆ)

Sve djevojke u dobi između 16 i pol i 26 godina mogu postati dio tima Direkcije Miss Hrvatske i dobiti priliku da postanu Miss Hrvatske i predstavljaju našu zemlju na izboru Miss svijeta. Sve one mogu se prijaviti putem internetske stranice www.miss.hr, ili direktno na prijavnicu https://miss.hr/Prijavnica#.XhxUfCMo_IU.

Miss Hrvatske 2019. (Snimio Boris Mataković)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter