Nakon nogometa, presudilo manekenstvo

Noel Erman priprema se za Best Model of the Universe

| Autor: Vanesa Begić
Noel Erman (Snimio: Sebastian Kariko)

Noel Erman (Snimio: Sebastian Kariko)


Noel Erman iz Pule, član agencije Royal Models u Splitu, odlukom direkcije, odnosno Damira Puhalovića i Marije Vukašina, bivše predstavnice Hrvatske na Miss Turizma svijeta, odabran je za predstavnika Hrvatske za izbor Best Model of the Universe u Barceloni.

Na izbor putuje krajem kolovoza, a veliko je finale planirano 4. rujna.

- Iskreno, kada sam bio mlađi zvali su me da se bavim manekenstvom, ali nisam bio za to zainteresiran. Tada sam trenirao nogomet i bio sam sav u tome. No, kasnije su se stvari drukčije posložile, prijatelj mi je poslao s Instagrama screenshot poruke za casting u Zagrebu. Malo zbog znatiželje, a u međuvremenu sam prestao trenirati nogomet, krenuo sam i nakon razgovora s voditeljima, sve je nekako krenulo tim putem. Odradio sam kampanju za Ultra festival, reklamirao odjeću za sezonu te malo nakon toga zvali su me da predstavljam Hrvatsku u Barceloni za taj važan izbor. Uzbuđen sam, no i ako budem među prvih deset, u top deset, to bi bio izniman uspjeh za mene. No, kakogod bude, za mene je već velika stvar sudjelovati, biti dio toga, veli Erman.

Na pitanje kako se priprema, veli da Marija Vukašina sve organizira, šalje mu vijesti, savjetuje što da prati, a on u međuvremenu brine o sebi, jede zdravo, njeguje lice, da izgleda što bolje za natječaj.

- Prije nekoliko godina su mi ljudi govorili da se krenem time baviti, ali nisam to doživljavao tako. No, sada mi je drago da se bavim manekenstvom. Igrao sam nogomet za Banjole, Veli Vrh, Uljanik Medulin i labinski Rudar. Bilo je to lijepo razdoblje, puno sam naučio, stekao prijatelje, zanimljivo iskustvo, ali sada se vidim u manekenskim vodama. Sport mi je zasigurno pomogao za kondiciju i formu, ističe Noel, koji je visok 190 centimetara.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter