otvorenje 71. pff-a

FOTOGALERIJA / U svečanim izdanjima gosti zasjali na crvenom tepihu

| Autor: Doria MOHOROVIĆ, Jelena MILOVIĆ


Puležani i gosti našeg grada prekjučer su ulice zamijenili crvenim tepihom. Upravo je to mjesto, kao i svake godine, u fokusu pažnje, a gosti na njega dolaze u nekim od svojih najboljih izdanja.

Na otvorenju 71. Pulskog filmskog festivala, u svečanim haljinama i različitim modnim izvedbama, prošetali su poznati hrvatski glumci i glumice, umjetnici, filmski stručnjaci, pjevačice, ali i velik dio drugih javnih osoba, poznatih u ovim krajevima.

Naš fotograf Duško Marušić-Čiči ovjekovječio je svečano otvaranje filmskog spektakla, kao i atmosferu u bazi festivala - Domu hrvatskih branitelja. U oko kamere ulovio je dio reprezentativnih modnih izričaja, u kojima će se neki držati svog prepoznatljivog stila, dok su se drugi poveli trendovima.

Muškarci su se, uslijed ljetne vrućine i prigode koja ne nalaže pravila, odlučili za ležernija izdanja, često kombinirajući bijele lanene košulje. Kod žena je ove godine dominirala ružičasta boja - u svim nijansama i varijantama, a na crvenom tepihu isticale su se i elegantne zelene haljine.

Bili su to svečani prizori koje ne viđamo svakodnevno na pulskim ulicama.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter