BOŽINOVIĆ POTVRDIO

Uhićen muškarac kojeg se sumnjiči za napad i silovanje u Splitu

| Autor: Hina
(Foto: Screenshot MUP)

(Foto: Screenshot MUP)


Uhićena je i privedena osoba koja se dovodi u vezu s događajem u Splitu u kojem je muškarac udario ženu šipkom i teško je ozlijedio, a zatim prisilio na radnju izjednačenu sa spolnim odnošajem, potvrdio je u utorak ministar unutarnjih poslova Davor Božinović.

"Što se tiče događaja u Splitu koji nas je zgrozio, policija je odmah provela kriminalističko istraživanje i koristila je sve alate koje joj stoje na raspolaganju, pa i samu snimku (nadzornih kamera)", rekao je Božinović.

Dodao je da je policija u ovom slučaju odradila posao koristeći svoje operativne metode, a da ta snimka u ovom konkretnom slučaju nije bila od pomoći, ali jest policijski rad.

To je dovelo do brzog otkrića i današnjeg uhićenja osobe koja se može dovesti u vezi s tim događajem,  rekao je Božinović u talijanskoj Goriziji gdje je sudjelovao na trilateralnom sastanku ministara unutarnji poslova Italije, Slovenije i Hrvatske.

Dodao je kako o ovom slučaju zbog interesa žrtve ne može iznijeti druge pojedinosti.

Napadnuta žena je zadobila tešku tjelesnu ozljedu? u vidu fraktur?e zapešća na ruci i lakšu ozljedu na glavi?, te je otpuštena iz bolnice. 


Podijeli: Facebook Twiter









Web kamere

Pula

Pula: Banjole bay
Pula: Banjole bay

Pula

Pula: Korzo, Giardini
Pula: Korzo, Giardini