Poznata labinska tvrtka nedavno doživjela rebranding

Lloyds design sada je Lloyds digital

Lloyds digital

Lloyds digital


Mlada i brzorastuća labinska tvrtka svojim je digitalnim rješenjima odavno probila granice Istre te je prepoznata i od klijenata iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva.

Počevši kao Lloyds design studio, svakim novim projektom sve su više prelazili u digitalno. Logičan slijed bio je rebranding - kako bi iz samog imena bila jasna njihova orijentacija.

Pri spomenu imena, odmah padaju na pamet izrade web stranica, web aplikacija ili pak web trgovina. Ipak, u protekle tri godine, i to većinom za inozemno tržište, počeli su razvijati razna softverska rješenja, web i mobilne aplikacije, a do danas uspješno su isporučili svoje digitalne proizvode u više od 15 zemalja diljem svijeta. Stoga donedavni naziv tvrtke Lloyds design nije u potpunosti objašnjavao širinu posla kojim se bave. No zašto je onda prvotni naziv firme u sebi imao riječ “design”?

Sve je krenulo od jednog čovjeka sada već daleke 2012.godine. Domagoj Ostović iz Vozilići rođeni je Bjelovarčanin koji je zbog ljubavi, ali i težnje za poslovnim uspjehom, svoju novu adresu pronašao upravo u Labinu.

Poduzetan i hrabar, napustio je svoj stabilan posao i krenuo ispisivati svoju poslovnu priču. U početku, kaže, nije to bio IT biznis. Bavio se grafičkim, ali i web dizajnom, stoga je bilo logično da se nazivu tvrtke doda nastavak “design.”

No, kako je tvrtka rasla, s većim brojem ljudi i širim rasponom kompetencija svih zaposlenika, sve više prelazi u digitalno. Počinju se izrađivati custom web stranice, posebno dizajnirane i u potpunosti prilagođene željama i potrebama svakog klijenta i njegovog poslovanja. 

DIGITAL LABIN

Začetnici su i organizatori Digital Labin konferencije, konferencije koja u Labin dovodi neka od najvećih i najpoznatijih imena IT svijeta, s godišnjom tendencijom rasta broja posjetitelja koji imaju samo riječi hvale za organizaciju eventa.

Danas je ovo višestruko nagrađivana tvrtka s najrecentnijim titulama i nagradama kao što je Clutchova “jedna od top 20 hrvatskih developerskih kompanija”, nagrada za najbolju mobilnu aplikaciju od strane Best Mobile App Awardsa 2021 ili certifikat izvrsnosti od strane Web excellence awardsa.

Zapošljavaju više od 30 djelatnika koji zadovoljavaju potrebe svakog pojedinačnog klijenta, bilo za izradom kvalitetne web stranice, mobilne aplikacije, web trgovine ili custom softvera.

Lloyds digital uskoro postaje one stop shop za sve digitalne usluge. Stvorili su zajednicu zaljubljenika u digital u gradu od 10.000 stanovnika, organiziraju meetupove ( usluga koja se koristi za organizaciju mrežnih grupa koje organiziraju osobne i virtualne događaje za ljude sa sličnim interesima )i ljetnu akademiju kojima educiraju mlade, nude mogućnost studentske prakse i usko surađuju sa Studijem računarstva Tehničkog fakulteta u Puli. Zajedničkim snagama razvijaju neke nove vrijednosti za svoji grad, Istru i Hrvatsku. 

SPECIFIČNOST KLIJENTA

Vrijednosti koje ih vode kroz posao prepoznali su i njihovi istarski klijenti koji dolaze iz različitih branši od kojih valja izdvojiti Stanciju Meneghetti, Hotel San Rocco, Hotel Kaštel Motovun, Hotel La Grisa, hotelska kuća Maslinica Rabac, Chiavalon maslinova ulja, Vinarija Kabola, Vinarija Benvenuti, Pivovara San Servolo te istarski ljuti umaci Forto, ali i klijenti iz građevinskog sektora poput Calucema, Gratisa, ABS-a, GLOBO keramike, Roplasta, Rudana i mnogih drugih...

 

Lloyds digital dokazao je da ne moraš biti iz velikog središta I upravo u tome je ljepota digitalnog - dostupnost bilo kada i bilo gdje, uz rješenja koja oplemenjuju i upotpunjuju svakodnevni život. Udaljenost ostalih hrvatskih klijenata, Lloyds digitalu nije bila prepreka za suradnju. Neki od njih su i Uniline, A1, Baumit, TZ Zadar, Kutjevo, MasterCard, Holcim i Šmit Electronic.

Lloyds digital pravi je primjer kako ljubav prema poslu i strast u onome što radite motiviraju ka stalnom napretku, razbijajući barijere i izlazeći iz okvira onog uobičajenog.

Stvorena digitalna rješenja ne samo da idu u korak s trendovima, nego i stvaraju nova.

Više saznajte  na https://lloyds-digital.com/

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter