lg galerija

Paint & Wine RIM 2024. u Pazinu za sve ljubitelje slikarstva

| Autor: Glas Istre
(Foto: DLS Pazin)

(Foto: DLS Pazin)


Društvo likovnih stvaratelja Pazin povodom ovogodišnjeg blagdana Rim, organizira manifestaciju Paint & Wine RIM 2024. Ovaj popularni oblik sljubljivanja slikarstva i dobroga vina održati će se 3. kolovoza u LG galeriji od 20 do 22 sata.

Paint & wine RIM 2024 namijenjen je svim zainteresiranima bez obzira na likovno iskustvo, koji žele provesti kolovošku večer u ugodnom društvu, uz čašu dobrog vina i pokoji slatki zalogaj, okušati se u slikarstvu, ponešto naučiti te ponijeti kući sliku koju će sami naslikati.

(Foto: DLS Pazin)(Foto: DLS Pazin)

Voditeljica radionice je Anita Pilat, magistra likovnih umjetnosti, koja će za sve sudionike pripremiti platna sa skicom te ih provesti kroz kompletan postupak nastajanja umjetničkog djela. Platna, boje, kistove, štafelaje i sve potrebne sitnice osigurava organizator, DLS Pazin.

Za vinski dio manifestacije pobrinuti će se sponzor „Berba Bertoša“ iz Kaldira koji će sudionike počastiti svojim najboljim vinima, a posjetitelje upoznati sa svojom eno ponudom.

(Foto: DLS Pazin)(Foto: DLS Pazin)

(Foto: DLS Pazin)(Foto: DLS Pazin)

Kotizacija za sudjelovanje na Paint & Wine RIM 2024 iznosi 20 €, a uključuje stručno vodstvo, platna, sve potrebne slikarske potrepštine kao i besplatnu degustaciju vina Bertoša.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebna je prethodna prijava na:
[email protected]
0918903960 (Nada)
098762671 (Dario)
https://www.facebook.com/dls.pazin

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter