u uvali Luka u Raklju

FOTOGALERIJA / More raspoložene publike usidrilo se sinoć za Rišpet

| Autor: Glas Istre


Sinoć se u uvalu Luka morem i kopnom spustilo preko 3.500 ljubitelja klapske pjesme na očekivano spektakularan nastup klape Rišpet, koja se uvijek rado vraća Raklju.

Raspoložena publika na brodicama, supovima, luftićima, na plaži, obalnim puteljcima i stijenama s oduševljenjem je dočekala klapu Rišpet.

- Dečki su zaista stvorili prekrasan štimung a publika ih je pratila i emotivno uzvratila. „Kad je pošla ća“, „Reći ćeš mi fala“, „Šta mi ljube oćeš kazat“, „Prsti zapleteni“, „Mislim samo na te“, „Sunce mi od tebe dolazi“, „Projdi mojon kalon“, „Kada ljubav dvije duše spoji“, „Lipo mi je tu“… i još mnoge druge dobro nam znane pjesme pjevale su se iz srca i duše. Plesalo se, grlilo, plivalo, kupalo, plutalo – uživalo na najjače. Sredinom koncerta priređen je bogati vatromet na moru i dodatno začinio atmosferu, prenose organizatori, te nadalje navode:

- Turistička zajednica Općine Marčana i DVD Općine Marčana zahvaljuju se publici na poštivanju sigurnosnih protupožarnih mjera te oprezu u cestovnom i morskom prometu, kao i svim mještanima i prijateljima Raklja koji se potrudili da sve prođe u redu. Zajedno smo prenijeli najljepšu turističku razglednicu svoga kraja! Hvala svima.

(Foto: Loris Zupanc)(Foto: Loris Zupanc)

(Foto: Loris Zupanc)(Foto: Loris Zupanc)

(Foto: Loris Zupanc)(Foto: Loris Zupanc)

(Foto: Loris Zupanc)(Foto: Loris Zupanc)

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter