Oproštaj od odgojiteljica

Zajedničko druženje mališana Dječjeg vrtića Rin Tin Tin i roditelja u Šijanskoj šumi

| Autor: Doria Mohorović
(Snimila: Ivana Zečević Prusac)

(Snimila: Ivana Zečević Prusac)


Starija jaslička skupina Pulcini, koja djeluje u sklopu Dječjeg vrtića Rin Tin Tin, igrom i zabavnim aktivnostima obilježila je kraj jasličke godine. Odgojiteljice Lena Mitrović i Elena Mušković organizirale su zajedničko druženje mališana i njihovih roditelja u Šijanskoj šumi, koje će, kako čujemo, svima zasigurno dugo ostati u sjećanju. Druženje u prirodi, uz brojne aktivnosti prilagođene njihovom uzrastu, pratilo je obilje zabave, od čega ih je najviše oduševilo pretakanje vode iz posude u posudu. Igrao se i nogomet, dodavalo se s loptom, a pokloni koje su vrijedne ručice napravile bili su odraz njihove kreativnosti i truda.
- Rekli smo da nećemo plakati, ali dolazile su nam suze i nama i njima. Bila je to stvarno jedna lijepo provedena godina - rekla nam je Mušković.

(Snimila: Ivana Zečević Prusac)(Snimila: Ivana Zečević Prusac)

(Snimila: Ivana Zečević Prusac)(Snimila: Ivana Zečević Prusac)

Djeca su to koja su napunila tri godine, osim jednog mališana koji svoj treći rođendan tek čeka, a ono što ih sve očekuje od iduće pedagoške godine je nova stepenica - vrtić.

Valja spomenuti i da se Dječji vrtić Rin Tin Tin iz Pule trenutno natječe u izboru najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj. Glasovanje traje do sutra u podne. Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, a građani mogu podržati Dječji vrtić Rin Tin Tin na način da lajkaju njihovu objavu na Facebook stranici.


Podijeli: Facebook Twiter