trodnevna manifestacija

Weekend Outdoor Festival u Fažani: Promocija outdoor turizma na području Istre

| Autor: Annamaria Vidović
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


U Fažani, na zelenoj površini između Aleje maslina i plaže Dječje igralište, 24. svibnja u 10 sati započet će prvi Weekend Outdoor Festival.

Festival će trajati od 24. do 26. svibnja te će u tri dana predstaviti bogatu outdoor ponudu Istre i na jednom mjestu okupiti one koji pružaju različite aktivnosti vezane uz sport i rekreaciju na moru i kopnu. Sajam predstavlja jedinstvenu platformu za umrežavanje i promociju svih dionika outdoor turizma na području Istre (pustolovni, camping, sport, travel & leisure).

Cilj festivala je pozicioniranje Istre kao iznimne regije za outdoor i premium turizam te promocija turizma specifičnih interesa, potičući goste i posjetitelje na boravak u pred i posezoni.

Na sajmu će nastupiti 40-ak izlagača, a osim izlagačkog dijela, sajam će biti upotpunjen i stručnim dijelom, panel raspravama, stručnim predavanjima, B2B i B2C sastancima, te sportskim i rekreativnim utrkama, te gastro i glazbenim večernjim programom.

Na otvorenju će biti prisutni Katarina Dobrić Dabić, CEO Weekend Outdoor Festivala, Melita Peroković, direktorica TZO Fažana, Danijel Benčić, predsjednik HGK – ŽK Pula, Cristina Vojić-Krajcar, TZ Istarske županije, Nada Prodan Mraković, pročelnica UO za turizam Ist. Županije te Monika Udovičić, predstavnica Ministarstvo turizma i sporta RH.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter