LJUBAV NEMA GRANICA

DJEVOJKA KOJA SE U ZATVORU UDALA ZA VIŠESTRUKOG UBOJICU SRĐANA MLAĐANA: "Kliknuli smo kroz pisma i volimo se. Pred nama je budućnost"

| Autor: Glas Istre

Jutarnji list je razgovarao s 20-godišnjom Eliom Molnar koja se udala za jednog od najvećih zločinaca u hrvatskoj povijesti, trostrukog ubojicu Srđana Mlađana, poznatog po nadimku "sisački monstrum".

Vjenčanje je bilo u utorak u zatvoru u Lepoglavi, a prije tog dana Molnar Mlađana nije upoznala niti vidjela uživo, samo su se dopisivali.

"Znam da sve mlade sanjaju o bijeloj vjenčanici, velikoj svadbi negdje u lijepom okruženju, ali sve su to snovi. Ne pitajte me zašto sam Srđanu pisala. Uostalom zašto ne? Meni se ostvarilo ono što sam željela. Srđan je baš onakav kakvim sam ga zamišljala. Nit manje nit više, nego baš onakav. Stvari koje je činio 90-ih su njegova prošlost, sve sam pročitala u medijima. I znam da čudno zvuči to što govorim jer se ja u to vrijeme nisam niti rodila, ali sam uvjerena da je on sada drugi čovjek koji će za osam godina izaći na slobodu", ispričala je Elia za Jutarnji list.

Dodala je da su "kliknuli kroz pisma i da se vole" te da je "pred njima budućnost". Rekla je i da je "jedino kao supruga stekla uvjete da Mlađana može posjećivati" te da će se prezivati Mlađan. Uznemirilo ju je to što ju je otac kontaktirao nakon što se udala, i to nakon višegodišnje tišine. 

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter