Nije na Punti Christo, ali svejedno će se održati

GoatHell se ne može tek tako zaustaviti!

| Autor: Ian Tataj
(Arhiva Glasa Istre)

(Arhiva Glasa Istre)


Prije nekoliko dana izvjestili smo o tome da je GoatHell festival na Fortu Punta Christo otkazan, zbog nerješenih pravno-imovinskih odnosa na tvrđavi. Pa ipak, GoatHell se ne može tek tako zaustaviti, odnosno, ponosni metalci i zaljubljenici te glazbene supkulture, nisu se dali smesti i reorganizirali su se.

- Nakon što smo se oporavili od šoka zbog devastirajućih vijesti i otkazivanja GoatHell Metal Fest 2024, uspjeli smo se organizirati i, uz veliku podršku vas i bendova, pripremili smo utješni događaj u kratkom roku. Na taj način ćemo se ipak moći družiti i uživati u nastupima nekih od odličnih bendova koji su bili najavljeni za ovu godinu, kažu iz organizacijskog tima.

Ove subote, 27. srpnja, od 19 sati pa sve do kojih tri ujutro u Klubu Kotač u Rojcu održat će se tako »GoatHell - Cancellation Celebration«, na kojem će nastupiti Angelus Apatrida, Brutal Sphincter, Dropthehammer i Okl’s FruitLoops.

- Hvala svima na riječima utjehe i podrške – bez vas ovo ne bi imalo smisla. Vidimo se u subotu u Klubu Kotač u Puli! For metalheads, by metalheads, poručuju svim metalcima iz GoatHell tima.

Broj ulaznica, zbog mjesta održavanja, ipak je ograničen - po cijeni od 30 eura mogu se kupiti u Klubu Kotač, a bit će dostupne na ulazu u klub na dan koncerta.

Već kupljene hard copy ulaznice za GoatHell Metal Fest 2024 vrijede i za ovaj događaj, a tko želi, može dobiti povrat od 5 eura razlike u cijeni.

Ulaznicu se može i rezervirati, putem e-maila: [email protected].

Rezerviranu ulaznicu se potom kupuje na ulazu do 20 sati. Nakon toga ulaznicu puštaju dalje u prodaju, stoga nadobudni metalci imaju doći na vrijeme i podržati bendove, kao i sam event.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter