Cave Romane

FOTO / Paul Kalkbrenner oduševio 4 tisuće posjetitelja u bajkovitom ambijentu kamenoloma

| Autor: Glas Istre
(Snimio  Marko Obradović Edge)

(Snimio Marko Obradović Edge)


U čarobnom okruženju antičkog kamenoloma Cave Romane, Istra je ugostila jednog od pionira svjetske elektroničke glazbene scene, njemačkog producenta i superzvijezdu Paula Kalkbrennera. Ovaj spektakularni događaj okupio je 4.000 posjetitelja iz cijele Europe na potpuno rasprodanom open-air partyju, pretvarajući Istru u epicentar globalne glazbene scene.

Još jedan uspješan projekt u suradnji Future Scope i Balance timova transformirao je događaj u međunarodno glazbeno čudo, istovremeno promovirajući Istru kao vrhunsku party destinaciju. Posjetitelji iz Hrvatske, Slovenije, Njemačke, Italije, Mađarske, Švicarske, Nizozemske, Austrije, Belgije i drugih zemalja donijeli su šaroliku i energičnu atmosferu koja je nadmašila sve granice, ujedinjujući ljubitelje elektronske glazbe iz cijele Europe.

(Snimio Marko Obradović Edge)(Snimio Marko Obradović Edge)

Paul Kalkbrenner, globalna ikona elektroničke glazbe, još je jednom pokazao zašto je legenda. Njegov nastup u Cave Romane bio je vrhunac večeri, pružajući publici nevjerojatno autentično iskustvo. Svirajući uz impresivne vizualne efekte, Kalkbrenner je majstorski spojio duboke basove, vokale i melodije, stvarajući čaroliju koja je očarala sve prisutne.

Njegova sposobnost da izgradi i održi energiju kroz cijeli nastup dokazala je zašto ga obožavaju širom svijeta. Njegov nastup bio je emotivno i vizualno putovanje koje je publiku ostavilo u transu. Uz njega su nastupali talentirani hrvatski DJ-evi Neroa, Lemon, Jock, Shipe i Paperclip Project, stvarajući glazbeni maraton koji je spojio različite stilove i energije.

(Snimio Marko Obradović Edge)(Snimio Marko Obradović Edge)

- Čuti različite jezike u publici i vidjeti to međunarodno jedinstvo tijekom Kalkbrennerovog nastupa bilo je zaista posebno iskustvo," izjavio je organizator. S prosječnom dobi posjetitelja od 36 godina, događaj je privukao široku lepezu generacija, pokazujući univerzalnu privlačnost elektronske glazbe.

Ovim događajem započelo je dvodnevno slavlje kojim Future Scope, najdugovječniji i najuspješniji hrvatski elektronički klupski program, obilježava svojih impresivnih 22 godine rada spektakularnim događajem u vinkuranskom Cave Romane. No, ovo nije kraj jer već večeras slijedi nastavak kada će na istoj lokaciji nastupiti legenda berlinskog underground techna, Ben Klock.

- Ovaj spektakularni događaj ne samo da je učvrstio reputaciju Istre kao nezaobilazne party destinacije i ključne lokacije za ljubitelje elektroničke glazbe, već je i pokazao nevjerojatnu moć glazbe u stvaranju nezaboravnih iskustava. Dodatno je promovirao Hrvatsku kao atraktivnu turističku destinaciju koja nudi jedinstvene party doživljaje na prekrasnim lokacijama, zaključuje organizator.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter