GOSTovanje NA MOSTAR BLUES & ROCK FESTIVALU

Atomci na turneji netom prije rođendana Brune Langera: "Da parafraziram pjesmu Ive Robića - 75 mi je godina tek"

| Autor: Tea Tidić
Bruno Langer, frontman Atomskog skloništa (Snimila Leona Teodorović)

Bruno Langer, frontman Atomskog skloništa (Snimila Leona Teodorović)


Atomsko sklonište trenutno je na regionalnoj turneji, a između ostalog, večeras nastupa na jednom od najstarijih mostarskih festivala - Mostar Blues & Rock Festivalu, koji se održava već više od dva desetljeća.

Sam festival je pokrenut sada već daleke 2003. godine, kada se Mostar se pridružio planetarnom obilježavanju stote godišnjice priznanja bluesa kao svjetskog glazbenog pravca.

S obzirom da je festival međunarodnog karaktera, na ovogodišnjem izdanju, koje se održava u OKC-u Abrašević, je i takav line up - tako uz pulske Atomce, večeras nastupa još i mostarski glazbenik Domi i grupa Bulevar.

Sutrašnju koncertnu večer otvara duo EM & EM, a nastupit će i američka blues rock pjevačica, gitaristica, pijanistica i kantautorica Katie Henry, koja je od 2018. godine izdala dva solo albuma. Njen najnoviji album, "On My Way", dosegao je šesto mjesto na Billboard Top Blues Albums Chart. Finale festivala je uz još jedan legendarni regionalni rock band - beogradske Partibrejkerse.

Doznajemo i da u nedjelju frontman Atomaca Bruno Langer slavi rođendan, a iako se kaže da nije pristojno pitati za godine, na to pitanje on nam je odgovorio:

- Da parafraziram pjesmu Ive Robića - 75 mi je godina tek, kaže Langer.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter