VAŽNA PORUKA

Zsa Zsa poručila Lasagni: "Nema mjesta za tugu, pobjednik si u očima mnogih!"

| Autor: Portal Novi list
(Snimio Tomislav Miletić / Pixsell)

(Snimio Tomislav Miletić / Pixsell)


Hrvatska glazbenica Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, jedna je od mnogih koja je našem ovogodišnjem predstavniku Marku Purišiću, Baby Lasagni, pružila javnu podršku, a sada mu je uputila i važnu poruku nakon samog svršetka natjecanja.

Pjevačica mu se obratila putem svog Instagram profila, uz simpatičnu fotografiju na kojoj zajedno sa svojim prijateljima pozira sa simboličnim heklanim tabletićima.

,,Stolnjaci, tabletići, Rim Tim, najjače drustvo za gledanje Eurovizije i gorko slatke snimke bez cenzure”, započela je u opisu

,,P.S., baš, baš šteta…realno… svi znamo da je Baby Lasagna apsolutno zaslužio tu pobjedu i zasjenio konkurenciju energetski, pojavom, nastupom…ALI nema puno mjesta za tugu, pobjednik si u očima mnogih – ne samo Hrvata! A to je ono što ostaje dugoročno, to su ljudi koji su ti od od sad publika”, zaključila je Zsa Zsa.

Prisjetimo se, Zsa Zsa trebala je nastupati na ovogodišnjoj Dori, no spletom nevezanih okolnosti je odustala od nastupa. Time je ujedno i omogućila Baby Lasagni da stupi u natjecanje, a mnogi joj od tada zahvaljuju što je, makar indirektno, utjecala na cijeli “Rim Tim Tagi Tim” spektakl.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter