uhićeni

Rus i Poljak snimali djecu u istarskim kampovima, uočili ih zaštitari

| Autor: Glas Istre
Lisice (Arhiva)

Lisice (Arhiva)


Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca koje sumnjiči da su počinili kaznena djela iskorištavanje djece za pornografiju.

Naime, 23. srpnja oko 15.30 sati zaštitar u jednom turističkom objektu na području Istre zatekao je 47-godišnjeg poljskog državljanina kako mobitelom snima nagu djecu i zadržao ga do dolaska policije.

Temeljem naloga nadležnog suda policija je obavila pretragu mobitela, vozila i smještaja kojeg muškarac koristi i u kojem je pronađen materijal inkriminirajućeg sadržaja. Osumnjičeni muškarac je 24. srpnja u poslijepodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Istoga dana oko 18.15 sati zaštitar u jednom turističkom objektu na području Istre zatekao je 46-godišnjeg ruskog državljanina kako mobitelom snima nagu djecu i zadržao ga do dolaska policije.

Temeljem naloga nadležnog suda policija je obavila pretragu dva mobitela, prijenosnog računala i vozila kojeg muškarac koristi i pronašla materijal inkriminirajućeg sadržaja te je muškarac 24. srpnja u večernjim satima predan u pritvorsku jedinicu PU istarske.

Povezane vijesti


Podijeli: Facebook Twiter